VOORWAARDEN
Algemene voorwaarden

 1. Algemeen

De volgende algemene voorwaarden gelden voor alle bestellingen die door de klant (hierna aangeduid als “je”) worden geplaatst bij BRIGITTE MORE, KvK.nr. 62682133, hierna aangeduid als “BRIGITTE MORE”, “ons” of “wij”, via de BRIGITTE MORE website, de mobiele website of een mobiel toestel, via de telefoon of lijfelijk bij BRIGITTE MORE (gezamenlijk aangeduid als “BRIGITTE MORE.COM”). Door gebruik te maken van BRIGITTE MORE.COM en/of door een bestelling te plaatsen, accepteer je dat je bent gebonden aan de onderstaande algemene voorwaarden (hierna aangeduid als de “Voorwaarden”). Zorg dat je de Voorwaarden hebt gelezen en begrepen voordat je je bestelling plaatst. Alleen personen van 18 jaar of ouder, die niet onder curatele staan, met een geldig woonadres, kunnen een bestelling plaatsen. Het feit dat producten of diensten op enig tijdstip op BRIGITTE MORE
.nl worden aangeboden, biedt geen garantie dat deze producten of diensten te allen tijde verkrijgbaar zijn. We behouden ons het recht voor om producten op ieder willekeurig moment terug te trekken. We behouden ons het recht voor om deze Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. De versie van de Voorwaarden die geldt voor jouw bestelling is de versie die te vinden is op BRIGITTE MORE.NL ten tijde van de plaatsing van je bestelling.

 1. Prijzen en leveringskosten

De prijzen die zijn vermeld op BRIGITTE MORE.NL zijn inclusief de wettelijke BTW, maar exclusief de verzendkosten. Als het BTW-­tarief dat geldt op de besteldatum wordt gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst, wordt deze wijziging doorberekend in de prijs van de artikelen zonder dat je hiervan nadere kennisgeving ontvangt.
De kosten voor iedere verzendoptie worden duidelijk vermeld tijdens het bestelproces.

 1. Bestelling/contractafsluiting

Je kunt bestellen via BRIGITTE MORE. COM.  Ga voor meer informatie naar onze contactpagina. Als we je bestelling onverhoopt niet kunnen leveren, dan laten wij je dit zo snel mogelijk weten. Mocht de bestelling al zijn betaald, dan proberen we de betaling via de door jou gebruikte betaalmethode terug te storten. Indien de terugbetaling op een andere manier gedaan moet worden, zal BRIGITTE MORE contact met je opnemen om dit te regelen. Een bestelling dient minimaal € 10,00 (na aftrek van kortingen) te bedragen.

 1. Levering

BRIGITTE MORE gaat uiterst zorgvuldig te werk bij de registratie en verwerking van bestellingen.
Er wordt altijd geleverd conform de door jou gekozen leveringswijze en op het opgegeven adres.
Je eerste bestelling wordt altijd bezorgd op dat adres. BRIGITTE MORE streeft ernaar om bestellingen zo snel mogelijk en op volgorde van binnenkomst af te handelen. We streven ernaar om binnen 14 tot 30 werkdagen na bevestiging van een bestelling te leveren, tenzij anders overeengekomen. Hoewel we ernaar streven om binnen de gestelde termijn te leveren, kan vertraging ontstaan door onverwachte gebeurtenissen.
Als je bestelling niet op de geplande datum aankomt, neem dan contact op met BRIGITTE via e­mailadres connect@brigittemore.nl. Voor pakketten die na meerdere pogingen niet afgeleverd kunnen worden, of die niet worden opgehaald, behoud BRIGITTE MORE zich het recht voor om €15,­-aan door ons gemaakte kosten in rekening te brengen.

 1. Herroepen van een bestelling

Het is mogelijk om een bestelling te annuleren of te retourneren vanaf de datum waarop je de bestelling hebt geplaatst tot 7 dagen na ontvangst van de bestelde artikelen. Met uitzondering op de made to measure (op maat gemaakte) artikelen. Deze uitzondering geldt ook voor lingerie, slipjes, BH’s ,body’s en badkleding ivm hygiëne .  Als je de gehele bestelling retourneert en hiervoor al hebt betaald, ontvang je het standaard bedrag exclusief de verzendkosten terug. Mocht je bepaalde artikelen willen behouden en slechts een deel van de bestelling willen annuleren, worden de verzendkosten voor het retourneren van de deel bestelling niet vergoed. Als je je bestelling wil annuleren of terug wil zenden, breng ons hiervan dan schriftelijk op de hoogte,  door een e­mail te sturen naar connect@brigittemore.nl, echter altijd binnen de in deze paragraaf gestelde termijn. Daarna heb je nog eens 7 dagen de tijd om de artikelen terug te sturen op de wijze zoals uiteengezet in paragraaf 6 (Retourzendingen). We zullen proberen om het geld zo snel mogelijk en op dezelfde wijze als waarop je hebt betaald terug te storten, uiterlijk 7 dagen na ontvangst van je annulering, op voorwaarde dat we de artikelen hebben ontvangen. In het geval van omruiling zijn nieuw te maken verzendkosten voor rekening koper.
Er kan een andere betaalwijze worden gebruikt voor de terugbetaling als dit je voorkeur heeft. Dit zal hoe dan ook geen extra kosten met zich meebrengen. Als een ontvangen artikel defect is, stel je BRIGITTE MORE hiervan onmiddellijk op de hoogte en je stuurt het artikel terug zoals uiteengezet in paragraaf 6 (Retourzendingen). Alle producten die als defect worden aangemeld, worden door BRIGITTE MORE volledig vergoed. De bepalingen in deze voorwaarden houden geen beperking in van eventuele wettelijke rechten.

 1. Retourzendingen

BRIGITTE MORE garandeert vergoeding, of desgewenst vervanging, van teruggezonden artikelen op grond van paragraaf 5 (Herroepen van een bestelling), op voorwaarde dat alle artikelen worden teruggezonden in dezelfde staat als waarin zij verkeerden bij ontvangst. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen (anders dan het passen van het artikel) mogen zijn en dat etiketten en/of prijskaartjes en/of andere tags niet zijn verwijderd. Wens je meer informatie over onze retourprocedure neem dan contact op met BRIGITTE MORE.

 

Overboeking
Een overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kun je een betaling aan BRIGITTE MORE voldoen.

 

 

 1. Onze aansprakelijkheid

Deze Voorwaarden vormen geen beperking of uitsluiting van de aansprakelijkheid van BRIGITTE MORE als het gaat om zaken die wij op grond van de wet onze aansprakelijkheid niet kunnen beperken of uitsluiten. Bij schending van deze Voorwaarden zijn we uitsluitend aansprakelijk voor verliezen die redelijkerwijs te voorzien zijn als gevolg van een dergelijke schending. BRIGITTE MORE is niet verantwoordelijk voor indirecte verliezen die een bijkomend effect zijn van het oorspronkelijke verlies of de oorspronkelijke schade, zoals verlies van winst of het verlies van kansen, of het niet leveren van goederen of het niet voldoen aan enige andere verplichting op grond van deze Voorwaarden, indien een dergelijk verzuim het gevolg is van gebeurtenissen die buiten onze controle liggen, inclusief, doch niet beperkt tot, brand, overstroming, storm, opstand, politieke onrust, oorlog, atoomongelukken en terroristische activiteiten. Onze totale aansprakelijkheid jegens jou voor verliezen of schade die zijn ontstaan op grond van deze Overeenkomst is beperkt tot het totale bedrag van jouw bestelling.

 1. Kleuren

We doen alles wat redelijkerwijs mogelijk is om de eigenschappen van onze producten, waaronder de samenstelling en de kleuren, zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. De kleur die je ziet is afhankelijk van je computersysteem, en we kunnen niet garanderen dat jouw computer deze kleuren op de juiste wijze weergeeft.

 1. Garantie

Als de door jou gekochte goederen gebreken vertonen, zal BRIGITTE MORE de wettelijke garantievoorschriften volledig naleven. Als je een klacht hebt naar aanleiding van overduidelijke materiaal­ of fabricagefouten wat betreft door ons geleverde goederen, waaronder transportschade, kun je ons hiervan op de hoogte brengen door de goederen na overleg terug te sturen.

 1. Overdracht

BRIGITTE MORE behoudt zich het recht voor om eventuele vorderingen tot betaling (inclusief eventuele betalingstermijnen) in verband met de levering van goederen over te dragen aan of onder te brengen bij een derde.

 1. Scheidbaarheid

Als enig onderdeel van deze Voorwaarden ongeldig of nietig wordt verklaard door een rechtbank of wetgever, blijven de overige Voorwaarden van kracht.

 1. Eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten, zoals handelsmerken en auteursrechten op BRIGITTE MORE.NL berusten bij BRIGITTE MORE. Ieder gebruik van BRIGITTE MORE.NL of de inhoud daarvan, inclusief het geheel of gedeeltelijk kopiëren of opslaan van dergelijke inhoud anders dan voor uw eigen, persoonlijke en niet­ commerciële gebruik is verboden zonder voorafgaande schriftelijk toestemming van BRIGITTE MORE.

 1. Bedrijfsinformatie

BRIGITTE MORE
Kamer van Koophandelnummer: 6282113
Contactgegevens: Brigitte More
E­mail: connect@brigittemore.nl
Telefoon: +31(0)6 23 759750

INFORMATIE

RUILEN EN RETOURNEREN

 

Mocht je niet tevreden zijn over het product, wat uiteraard kan gebeuren, neem dan CONTACT  met ons op. De door jouw ontvangen bestelling kan binnen 14 werkdagen na levering geretourneerd of geruild worden, met uitzondering van de op maat gemaakte artikelen.
Retourneren is niet mogelijk op de made to measure (op maat gemaakte) artikelen. Deze uitzondering geldt ook voor lingerie, slipjes, BH’s ,body’s en badkleding ivm hygiëne . 
Gebruikte latex kleding en/of accessoires worden niet gecrediteerd.
Stuur altijd in overleg met BRIGITTE MORE het product retour.
De gemaakte verzendkosten voor het retour sturen zijn voor je eigen rekening.

 

 

-------------------------

LATEX VERZORGING:

Neem een ruime tobbe met warm water. Doe hier een beetje Begloss Special Wash in. Was je kledingstukken hierin totdat ze volledig talkvrij zijn, je moet een stuk of drie keer goed spoelen totdat het water niet meer bruin of geel is, zodat alle talk van het latex is verdwenen.
Als je kledingstukken schoon zijn, vul je weer een tobbe met lauw warm water en hier doe je dan twee dopjes Begloss Perfect Shine in. Dompel je kledingstukken onder en trek het door de tobbe, zoals je zult zien hechten de siliconen dan automatisch op je kledingstuk. Bij lichte kledingstukken kan het lijken dat je kledingstuk is verkleurd, dit verdwijnt na het drogen volledig, dus niet schrikken!
Schud na het wassen het overtollige water van je kledingstuk en leg het op een handdoek (badlaken) te drogen, keer het na het drogen binnenste buiten en laat het verder drogen. Je kunt kleine kleding stukken ophangen, als het kledingstuk te zwaar is moet je het neerleggen. Je zult merken dat je kledingstuk nu een klein glanzend beschermlaagje heeft, hierdoor kun je het zelfs zonder dressing-aid aantrekken. Voor het soepel aantrekken gebruik je dressing aid van Eros of Begloss Easy Glide. Met de BeGloss Perfect Shine Spray en de Polish doek kun je je kledingstuk oppoetsen en antistatisch laten glanzen.
Ben je een avondje op stap geweest en wil je de rook en party aanslag van je kledingstuk wassen, gooi het gewoon weer in een tobbe en herhaal de eerste stappen. Je kunt er ook gewoon mee onder de douche gaan staan en je kledingstuk zo wassen.  
Voor een volledig hygiënische wasbeurt adviseer ik BeGloss Clean & Care Spray dit is een speciaal ontwikkeld reinigingsmiddel voor Latex-kleding met een desinfecterende werking!
PAS OP!!!!  Met olie, metalen, parfums en zonlicht.
Latex en Olie zijn geen vriendjes van elkaar.
Metaal kan latex doen verkleuren, pas dus op met kettinkjes, kleerhangers, balustrades, of handboeien… Ook in parfum kan olie zitten of stoffen die niet vriendelijk zijn voor latex. Je kunt heerlijk met je kleding in de zon zitten, geen probleem, leg je kleding echter niet te lang in de zon. Wat je vaak in winkels ziet, zijn beschadigingen (witte uitslag) van het te lang laten hangen in UV licht, dit is dus eigenlijk een soort degeneratie van het rubber.
Wil je je kledingstuk voor lange tijd opbergen of moet het gerepareerd worden, was het dan in bijvoorbeeld dreft (afwasmiddel), hiermee verwijder je de siliconen. Talk het daarna lichtjes en bewaar het in een donkere plastic zak. Latex waar siliconen opzitten laat zich niet verlijmen.
Lichte kledingstukken kunnen verkleuren als ze in contact komen met donkere. Was en bewaar ze dus apart, eenmaal verkleurd is er geen weg meer terug!
BRIGITTE MORE neemt geen verantwoordelijkheid voor onoordeelkundig behandelde kledingstukken, gebruikte reinigingsmiddelen of verzorgingsmiddelen anders dan genoemd in dit schrijven doen de garantie vervallen.